Landström Golf Shop

Shoppen er leveringsdygtig i alt det du skal bruge til spillet – det være sig bolde, tees, tøj, køller osv.

Du kan kontakte Landström Golf Shop på

Telefon: 49759570
Mail: info@landstrom-golfacademy.com
Hjemmeside: Landström Golf Shop

   

Landström Golf Shop i Hornbæk Golfklub

I sæsonen 2020 er vi startet med at drive Proshop i Hornbæk Golfklub, og det har vi set meget frem til.

Vi driver endvidere shop i hhv. REE Golf og Helsingør GC, og vores forventning er, at driften af flere shops på alle måder, vil være med til at kunne styrke vores Shops, og i sidste ende også komme medlemmer og andre kunder i butikken til gode – vi har et større udbud, end vi ellers ville kunne tilbyde. Den tætte beliggenhed butikkerne imellem gør, at vi fra dag til dag vil kunne ”dele” varer imellem afdelingerne.

Vi bestræber os på, hele tiden at have fingeren på pulsen, om hvad der rører sig i golfverdenen. Vi vælger naturligvis meget efter hjertet og hvad vores erfaring siger os fungerer godt for klubbens medlemmer og gæster. Derudover lytter vi til ønsker og efterspørgsel, og er altid friske på at forny os og justere undervejs.
Vi gør hvad vi kan for at tilbyde en spændende Proshop der matcher vores golfmarked. Vi har i 20 år været medlem af indkøbsforeningen Golfstore, der sikrer os gode betingelser hos leverandørerne og mulighed for gode tilbud og kampagner fordelt over sæsonen. På ”den bløde side” – tøj og sko – prøver vi at ramme bredt og lidt af hvert. Vi forsøger at ramme høj og lav, samt bred og mindre bred. Har dermed de fleste ”yderstørrelser” repræsenteret og har vi ikke størrelsen i den ene butik, så har vi det ofte i den anden, og er i øvrigt altid gerne behjælpelige med at skaffe hjem. Golftøj og sko er jo ikke bare udseende, men i høj grad også funktion – men det gør jo ikke noget at man ser godt ud samtidig med at ”det fungerer”😊

På udstyrs siden gør vi også alt vi kan for at være med fremme med den nyeste teknologi. Markedet flytter sig hér hurtigt og hele tiden, men for os er den absolutte vigtigste del, at rådgivningen til den enkelte er i top. Vi gør meget ud af IKKE at sælge udstyr uden at spilleren på den ene eller anden måde bliver ”målt og vejet”, således at udstyret passer til den enkelte. Der skal tages hensyn til mange faktorer, hvilket vores personale er trænet i. Golfudstyr kan være en jungle at navigere rundt i selv for en erfaren golfer, og et billigt køb kan alt for let blive til et dyrt fejlkøb, hvis vejledningen ikke har været korrekt. Vi har demo sæt, jern og køller, som I kan teste, men den bedste oplevelse er helt klart en fitting seance, så vi er helt sikre på at man får det udstyr, der passer til ens sving og spil niveau. Vi vil også gennemføre demo/ fitting dage i klubben i klubben, så hold øje med opslag i klubben samt på Facebook. Eller kig altid ind i shoppen og få en uforpligtende snak og vejledning omkring dette, de kan også hjælpe med booking til en demodag eller en personlig Custom Fitting/Opmåling.

Når vi skriver ”Vi” så er vi Dorthe og Magnus Landström. Magnus er professionel PGA træner og bruger en stor del af sin tid på undervisning/custom fitting. Dorthe er oprindeligt uddannet i restaurations branchen, men de sidste 20 år, har vi sammen drevet Landström Golf Academy, hvor Dorthe er den administrative og ”praktiske” del af firmaet. Vi har været så heldige at få stor hjælp af vores nye medarbejder Thomas Gorski, der bl.a. har en fortid i Proshoppen i Asserbo Golf Club, hvor han har været daglig leder af shoppen i flere år, så I er i gode hænder.

Vi glæder os som sagt meget til at se Jer i vores og jeres nye shop – og glæder os meget til samarbejdet med Hornbæk Golfklub og dets øvrige ansatte.
God golfsæson til alle – håber vi snart ses i shoppen.
Team Landström

Som medlem i Hornbæk får du adgang til vores fittingstudio i Ree og Helsingør, hvor vi med brug af Trackman og fittingudstyr fra alle de store brands.
Hos os er Custom fitting gratis, hvis I handler udstyret hos os!!
Indtil videre er demodage desværre aflyste p.gr.a. Covid-19, men i fittingstudiet i Ree Golf kan Magnus allerede nu hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr. Så vil du have udstyret på plads inden sæsonen for alvor kommer i gang, så book en fitting hos Magnus, enten på landstrom.123booking.dk eller kontakt os på info@landstrom-golfacademy.com, så hjælper vi dig med at finde en tid.