Praktisk information

Hvem kan deltage i Lochers Pigers turneringer.

Alle kvindelige medlemmer af HGK kan deltage både i vores torsdagsturnering og i turneringer med vores venskabsklub. Er du ikke medlem af Lochers, skal du betale et turneringsgebyr på 50 kr. – juniorer dog 25 kr. Beløbet indbetales med MobilePay til 259911.

Alle kvindelige medlemmer af HGK kan deltage i udflugter, såfremt der er plads, men skal også her betale et turneringsgebyr til Lochers Piger. Herudover kan der være ekstra betaling til dækning af omkostninger, som medlemmer i Lochers Piger har betalt via deres medlemsgebyr.

Damer fra andre klubber, med tilknytning til et medlem af Lochers Piger, kan deltage i vores turneringer mod at betale gebyr til Lochers Piger og Green Fee til Hornbæk Golfklub. Sponsorer betaler ikke gebyr til Lochers Piger for de turneringer, de sponserer.

Medlemsgebyr

Det årlige medlemsgebyr for sæsonen 2022 er fastsat til  Kr. 350,-. 

Beløbet bedes indbetalt via GolfBox – klik HER

Tilmelding til torsdagsturneringer

Der bookes tid via GolfBox. Torsdag har vi fortrinsret på 1. tee mellem kl. 9.00 og 11.20 incl. og igen mellem kl. 16.00 og 16.20 incl., ledige tider frigives til andre spillere søndag kl. 12.

Husk også mulighed for Torsdagsmix. Hvis du deltager i mix, skal du ikke selv melde dig til på GolfBox.

Turneringsform

Vi spiller forskellige former for turnering, f.eks Stableford, Slagspil, Hallington, Texas Scramble, Greensome m.m. Se alt herom i vores kalender. turneringspropositioner kan ses på opslagstavlen i klubben samt her på hjemmesiden.

Vi spiller i A- og B-række fra teested efter eget valg, medmindre andet er angivet på turneringskalenderen:

A: hcp 0 – 27,9 

B: hcp 28 – 54

(husk at udskrive korrekt scorekort inden du går ud, da scorekort automatisk udskrives til tee 45 ved handicap 24 eller over).

Der tages forbehold for at rækkeindelingen kan ændres i løbet af sæsonen.

Som hovedregel spilles 18 huller i to rækker – de der ønsker at spille 9 huller i én række, skal markere dette på scorekortet på 1. tee som oplysning til medspillere.

Scorekort

Vi benytter elektronisk score til almindelige torsdagsrunder i Lochers. 

Tilmelding til elektronisk score, sker via GolfBox på samme måde, som når du tilmelder dig en turnering. Alle torsdagsrunder har dato i overskriften, så de er nemme at finde.  

Bestyrelsen handicapregulere din score, så den bliver tællende.  

Du skal stadig fører dit papir-scorekort og lægge det i vores postkasse. 

Klik HER for at læse vejledningen til elektronisk score. 

Afgørelse af turneringer

Turneringsresultatet afgøres på grundlag af bedste score.

Hvis to eller flere spillere/hold står lige, afgøres resultatet ved at sammenligne scoren på de sidste 9 huller, derefter på de sidste 6, 3, og 1. hul. Hvis resultatet stadig er lige, sker afgørelsen ved lodtrækning. Ved gunstart afgør turneringsledelsen, hvad der er for-ni og bag-ni.

Præmier

Præmieuddeling vil foregå i forbindelse med vores middage, som fremgår af kalenderen. Tilmelding til fællesspisningen foregår via GolfBox.