Nyhedsarkiv

Så bores der nedad!!

JORDBUNDSPRØVER SKAL DER TIL.

I sidste uge havde vi besøg af Franck Geoteknik, som er hyret til at foretage jordbundsprøver på det område, hvor vores nye bade-og omklædningsrum skal bygges og ikke mindst vores golfcenter.
Jordbundsprøverne skal afgøre, hvor langt ned vi skal for at nå et stabilt underlag til fundamentet.
Desværre viste prøverne, at vi skal ret så langt ned før end vi har et helt stabilt underlag. Det betyder i praksis, at der skal opbygges en grus pude, som bygges op til niveau og derefter kan der støbes et fundament. 
Så vi skal frem med den store gravemaskine og der vil i den forbindelse også skulle fyldes mange tons grus på i hele området.
Her er lidt billeder fra selve boringerne.

Læs mere

En tidlig julegave – Par 3 banen genåbnet

Kære alle

Julen er kommet lidt tidligere i år og det i kraft af, at vores skønne Par 3 bane i dag genåbnede efter at have været lukket i et godt stykke tid.

Dermed er der igen mulighed for at svinge golfkøllerne.

Husk at passe på banen og rette nedslagsmærker op 

God fornøjelse

Læs mere

Klubben har fået et nyt æresmedlem

NYT ÆRESMEDLEM I KLUBBEN

 

Vagn Jørgensen blev på Generalforsamlingen hyldet som klubbens kun femte æresmedlem. Vagn har gennem mange år siddet i bestyrelsen og hans hovedopgave har været klubbens bygninger.
Vagn har på fornemste vis påtaget sig både store og små opgaver og har med sin ingeniørbaggrund haft styr på både udvikling og vedligeholdelse.
Han har derudover med sit skarpe og analytiske blik været et aktiv, når bestyrelsen skulle skaffe sig overblik over komplekse sager.
Vagn har heldigvis lovet at føre det nye byggeri sikkert i havn og vil samtidig introducere vores nye bestyrelsesmedlem til den omfattende arbejdsportefølje i byggeudvalget.
På billedet ses Vagn med 2 andre æresmedlemmer, Jens Peter Nielsen og Carsten Carstensen. Jørgen Jensen var ikke til stede da billedet skulle tages.
Samt klubbens formand Karsten Glahn, som overrækker blomster og diplom til Vagn. 

STORT TILLYKKE TIL VAGN MED DEN STORE ÆRE. 

 

Læs mere

JULESALG I SHOPPEN!

⛄️JULESALG I SHOPPEN⛄️
Kom og køb din julegaver i shoppen, og få store besparelser på mange varer!
Mandage kl. 10-14
11/12 kl. 10-14
17/12 kl. 10-14
18/12 kl. 10-14
I shoppen undgår du julestress og lange køer – og Christian glæder sig til at ønske dig en glædelig jul!

Læs mere

Banen lukker tirsdag 15 november

Banen lukker tirsdag 15 november

Svampeangrebene er tiltaget markant henover weekenden, hvor særligt fairways og forgreens er ramt. Og da vi ikke ønsker yderlige spredning, lukker banen fra i morgen tirsdag.

Udover det, er greenområder ved at være bløde/smattede, græsset trædes i stykker og huller opstår. Disse områder regenererer ikke sig selv på nuværende tidspunkt, og området vil først være fint igen maj/juni 23. Det vil derfor gøre en kæmpe forskel på disse områder at lukke banen nu. Mange spillere snakker om, og er irriterede over disse slid/tueområder, og det er fra nu og frem til græsset går i vækst igen, at man danner disse uspillelige områder.

 

Vi beklager, men ser frem til en bane i topform til foråret.

Baneudvalget

Læs mere

Hornbæk Idrætsforening byder op til dans

SKAL DU MED TIL FEST?

 

Sidste års succes gav stof til eftertanke. Hornbæk vil gerne feste, og nu da elektrictet er blevet en dyr vare for den enkelte borger, så lad os slå os sammen og holde en fest, hvor vi deles om lys, musik – og nu også god mad – en skøn juleanretning i tre varianter leveret fra slagteren i SuperBrugsen.

Den velassorterede bar er også i år leveringsdygtig i alskens gode øl og vine, og selvfølgelig kan der købes snaps til silden og cognac til kaffen.

Dørene åbner kl. 18, hvorefter der er spisning frem til 20. God baggrundsmusik leverer en hyggelig julestemning under middagen, og kl. 21 starter løjerne fra Hornbæk Hallens store scene.

Allerførst skal vi opleve de største hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg.
En magisk rejse gennem 40 års sangskrivning med sange som “Magi i luften”, “Efterår”, “Elskes af dig”, “Mandagsstævnemøde”, “Brændende læber”, “Fri for at drømme om dig”, og “Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og spilleglæde – og det med nogle af landets allerbedste musikere. Og skulle man nu tro, at den aktuelle pris på elektricitet kunne få Halberg & Friends til at skrue ned for blusset; så tager man fejl. Halberg bekræfter, at han uanset hvad – optræder med en ca. 10 minutter lang version af mega-hittet “Jeg vil la’ lyset brænde”.

Og ikke nok med det.
Fra kl. 22 og frem til kl. 01 er det tid til det 9-mands store partyband Souldivers.
Med hele 2 sangerinder i front og 7 spilleglade musikere bliver der spillet op til dans. Uanset om numrene er nye hotte hits eller bundsolide klassikere, er varemærket for Souldivers, at kun sange som kan få folk ud på dansegulvet er på repertoiret. Lad os nævne i flæng: Fra Daft Punk-hittet ”Get Lucky” til The Jacksons ”Blame it on the Boogie”, Randy Crawfords ”Streetlife” og George Michaels ”Star People”.

Der er tre forskellige juleanretninger, som publikum kan vælge imellem: den MED sild, den UDEN sild og den VEGETARISKE. 

 

Billetsalget er i gang via billetten.dk

Direkte link til billetkøb: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/107552?

– En billet som alene giver adgang til koncerten i Hornbæk Hallen fra kl. 20.00 koster 300 kr.

– En tilkøbsbillet indeholdende én af juleanretningerne samt adgang til hallen fra kl 18.00 koster 200 kr. (kan kun købes i forbindelse med køb af koncertbillet)

Køber du billet til juleanretning er du også sikret bordplads. BEMÆRK : hvis du også ønsker juleanretning skal billetterne købes SENEST 22.november 2022.

Følg med på Hornbæk Idrætsforenings facebookside https://www.facebook.com/hornbaekif/

Læs mere