Nyhedsarkiv

Quooker i Midtvejshuset ude af drift

Vores Quooker i Midtvejshuset er midlertidigt ude af drift, da den er defekt og visse dele skal skiftes i den. Vi har valgt at gøre det nu, inden behovet for varm kakao og kaffe bliver for stort og vi håber den er oppe og kører igen ultimo september måned. 

Så vi igen kan få dejlig kaffe til at varme os på når det bliver koldere. 

Læs mere

Dejlige nye måtter på Lærkeager

HELT NYE MÅTTER KLAR PÅ LÆRKEAGER

Måtterne på Lærkeager var ved at have sidste udløbsdato. Men de har også holdt længe og blevet brugt utroligt meget, så intet at sige til, at det var ved at være tid til at få dem skiftet. Det er nu sket og der er nye lækre måtter på alle tee-stederne. Måtterne er lidt anderledes end de gamle og på de nye er det muligt, at sætte en tee direkte ned i måtten, hvor den bliver siddende, hvilket nok vil glæde mange.

Så Lærkeager er nu helt klar til vintersæsonen og der kommer også et nyt bords / bænkesæt som står i midten af banen, som vil erstatte det gamle, som heller ikke kan mere. 

Læs mere

Ny boldopsamler ankommet og arbejde på banen

DET ER EN RIGTIG DEJLIG DAG!!!

Solen skinner fra en næste skyfri himmel og klubben ha ri dag fået leveret den nye boldopsamler og arbejdsbil fra Toro. Det var allerede planlagt at vi i 2024 skulle have en ny boldopsamler, da den gamle var fra 1998 og må siges at være lidt træt af livet. Men den kørte og havde det ikke været for tyveriet af den, så havde den nok lige holdt til 2024. Men sådan skulle det så ikke være og Toro hjalp med hurtigt at få den nye boldopsamler frem, som også vil blive brugt til at erstatte de også efterhånden meget gamle John Deer Gator biler, som benyttes dagligt af greenkeeperne. 

Så nu kan vores boldopsamlere Peter Langkilde og Finn Postma igen samle bolde uden fare for liv og helbred og sidde trygt og godt i den nye boldopsamler. Og vi behøver ikke at lukke driving range fremadrettet når der skal samles bolde i hverdagen. 

Der er også heftig aktivitet på banen, hvor det nye tee-sted på hul 10 er i gang med at blive etableret.

Så der er mange gode ting i gang i klubben sådan en herlig torsdag. 

Nyd dagen

Læs mere

Stemningsbilleder fra Drachmann Cup

ENDNU EN KÆMPE SUCCESFULD DRACHMANN CUP

Drachmann Cup 2023 er veloverstået og endnu en gang. Og endnu en gang havde vi en lag venteliste af spillere, som alle gerne ville have haft en plads i turneringen, som til trods for plads til hele 116 spillere var helt overtegnet.
Det er ingen løgn, at sige at dette er vores mest populære turnering hvert eneste år. Og dermed tilsyneladende en spilleform, som tiltaler rigtig mange.

I lighed med sidste år var vejret ikke bare godt, men rigtig godt og solen skinnede på os hele dagen.
Stemningen var i top fra morgenstunden og mere end 90 spillere havde valgt at spise frokost efterfølgende.
Bistro 19 havde arrangeret en stor og velsmagende buffet med lækkert kød og tilbehør.

Der er ingen tvivl om, at Drachmann Cup også i 2024 vil finde sin plads i turneringskalenderen og turneringsledelsen har en ret så spændende plan for netop denne turnering, som vi glæder os til at fortælle meget mere om til sæsonstart 2024. 

Nedenfor finder i lidt stemningsbilleder fra dagen

Tak til alle der deltog og var med til at gøre dagen festlig. 
Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse og i sin helhed. 

Læs mere

Banevisionsplanen 2030

VISIONSPLAN 2030

Hornbæk Golfklub besluttede i 2022 at udarbejde en omfattende plan for banens udvikling frem mod 2030. Årsagen til dette er mange, men primært at sikre, at vi også i fremtiden har en bane, som kan tiltrække og fastholde medlemmer i klubben. Som sparringpartner til udvikling af en plan for banen frem mod 2030 valgte klubben Casper Grauballe, som har en kæmpe erfaring med baneudvikling fra både ind-og udland og har i sit firma gennemført mange store opdateringer af eksisterende baner samt anlæggelse af nye.

I samarbejde med baneudvalget og med stor hensyntagen til den økonomi, som et sådant projekt kan bærer, er der udarbejdet en udviklingsplan for banen, som begynder i 2023.
Som et led i udviklingsplanen vil der blive etableret et tee 58 og det nuværende tee 61 vil blive forlænget til tee 62. Dermed vil vi i fremtiden have en bane, som har tee 45, 51, 55,58 og 62. 

Der vil i forbindelse med dette blive etableret en række nye teesteder, som forventes at stå klar i 2025 sæsonen. 
Du vil her kunne finde en oversigt over de forandringer der vil ske på de enkelte huller.
Dette er den præsentation som blev gennemgået på de to medlemsmøder, som blev afholdt tidligere på sæsonen. 
 KLIK HER FOR PRÆSENTATION

Læs mere

Nyt menukort i Bistro 19

Kære medlemmer, 

Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på “varmere” og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen. 

 

Se nærmere på kortet her; Bistro19 (hbgk.dk)

 

Husk at der også er mulighed for Take-Away 🙂 

 

Med venlig hilsen,

Bistro 19 

Læs mere

Ændring af medlemsstatus, senest 30/9-2023

Kære medlem,

Af Hornbæk Golfklubs vedtægter §3 fremgår det, at ændring af medlemskategori eller udmeldelse af klubben, skal ske skriftligt senest den 30. september 2023. For juniorer er fristen 31. marts 2024.

Har du allerede meddelt Sekretariatet dine ønsker, så skal du ikke gøre yderligere. Ligeledes skal du ikke gøre noget, hvis du fortsætter som før.

Ønsker du at ændre noget, så skriv en mail til Sekretariatet på info@hbgk.dk

Har du spørgsmål, så er du naturligvis også velkommen til at kontakte Sekretariatet på mail eller telefon 49759570.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Læs mere