Nyheder

Cafe Rolf har åbent i uge 47

Morten & Camilla fra Cafe Rolf vil gerne invitere til vores afskedssalut. 
Som alle givetvis ved, så stopper vi som forpagtere i Hornbæk Golfklub.
Hvad vi så skal finde på, ved vi ikke med sikkerhed endnu, men mulighederne er mange, så vi kommer ikke til at kede os. 

Så i denne uge (uge 47) holder vi åbent 

fra torsdag til søndag, fra kl 10:00 til kl 15:00

hvor vi gerne vil byde på et glas varm gløgg. 

Samtidig vil vi kunne servere :

Flæskestegs sandwich 65 kr. 

snack kurv 65 kr. 

Pommes m/ dip 30 kr. 

Cafe Rolf Burger m/fritter 89 kr 

Fiskefilet m/fritter og remo 89 kr. 

Cremet pasta m/ kylling 89 kr. 

Wienerschnitzel 89 kr. 

Koldrøget laksesandwich m/fritter 89 kr. 

Så længe lager haves. 

Der vil være forskellige slags smørrebrød.

Der er også lige til den søde tand. 

Belgiske vafler m/ is og chokolade sovs 45 kr. 

2 stk. pandekager m/ is og chokoalde sovs 45 kr. 

3 stk æbleskiver m/ syltetøj og flormelis 25 kr. 

Udover dette kan der selvfølgelig købes kaffe, kakao, øl vand osv. 

Så længe lager haves. 

Vi fra Cafe Rolf håber, at se så mange af jer som muligt, da dette har været 2 mega spændende og udfordrende år.
Dette er også en mulighed for, at kunne benytte det værdikort som mange har købt i løbet af sæsonen.
Så tag familen med under armen og kom ned og få lidt godt til ganen og halsen. 

Det har været vildt sjovt og til tider lidt stressende med alle de forskellige arrangementer, men vi går ihvertfald herfra med smil på læben og med en del erfaring inden for golfverden 😃

Vi vil komme til at savne folk og omgivelserne, da de færreste kan møde på arbejde til dette hver dag.

Mange smilende hilsner 

Morten & Camilla 

Læs mere

Information inden vinterlukning af greens

Information inden vinter-lukning af greens og teesteder 2021

Efteråret er kommet, fugten/kølige nætter er guf for svampeangreb på banen. Derfor har vi siden september påbegyndt vinterforberedelse.

Vinterforberedelsen er et forsøg på, at gøre planterne modstandsdygtige overforfor svampeangreb og andre sygdomme. Dette gøres ved at hæve klippehøjden, manuelt arbejde og ved hjælp af kemi.

Førhen har vi haft mulighed for at forebygge/bekæmpe svampeangreb med kemi. Det har vi stadig, men slet ikke i samme omfang som tidligere.

I takt med vi skal passe på vores grundvand/dyreliv, har vi forståeligt nok ikke rådighed over de samme mængder plantebeskyttelsesmidler som førhen.

Vi har i år mulighed for 3 behandlinger (kun greens) med start 1. oktober, så den svamp vi havde angreb af midt i september (green 1-14-17) var kemiløsningen ikke en mulighed.

De 2 første behandlinger er med samme produkt, 1 produkt med 1 aktivt stof, systemisk virkning som transporteres rundt i planten via saftstrømmen. Altså 1 produkt hvor man stadig kan klippe i planten.

Produktet virker 3-4 uger og køres ud i oktober og november. Produktet må køres ud 2 x årligt.

Den sidste behandling er med 1 effektivt produkt som indeholder 2 aktive stoffer. 1 systemisk og 1 kontaktmiddel. Det systemiske middel hæmmer svampeangreb inde i planten kontaktmidlet og ligger sig som en beskyttelseshinde hen over greenoverfladen og hæmmer spiringen af svampesporer på planteoverfladen.

Produktet må bruges 1 x årligt, og har efter vores erfaring effekt det meste af vinteren, hvis ikke beskyttelseshinden bliver brudt.

 Det betyder, at hvis man skal have den fulde effekt af kontaktmidlet må beskyttelseshinden ikke brydes efter den er sprøjtet ud. Dette betyder at greens ikke bør klippes/prikkes/skæres eller på anden måde beskadiges i overfladen.

Dette produkt skal udbringes i uge 48, hvilken dag afhænger af vejret. Det bliver den dag i ugen som byder på det bedste sprøjtevejr. Altså mindst mulighed for vind/frost og nedbør.

Det betyder at den dag vi sprøjter, lukker greens for resten af sæsonen.

 Med andre ord lukker greens senest den 3. december.

 Der vil efterfølgende kunne spilles på 13 hullers vinterbane eller på par 3 banen, hvis vejret tillader det.

Vi har heller ikke mulighed for at bekæmpe ukrudt i samme omfang som før af hensyn til miljøbeskyttelse går det naturligvis kun en vej, så man må som golfspiller i DK accepterer større svampe og ukrudtstryk end tidligere.

Tak for en god sæson.

Søren Petersen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere

SÅDAN DANMARK!!!

 

 

 

 

 

 

 

Søndag blev endnu en stor dag for de danske Europa Tour spillere. For med sin anden sejr sikrede Joachim B. Hansen sig sin anden sejr på Touren.
Der var spænding til allersidste hul før end sejren var i hus.
Flaget skal til tops i morgen i klubben
Stort tillykke til Joachim med sejren og ikke mindst en plads i sæsonfinalen i næste uge.

Læs mere

Vandingsanlæg tømmes

Greenkeeperne vil i dag tømme vandingsanlægget på banen, hvilket kan betyde, at der kan forekommer vandsøjler op af jorden.

Dette er helt naturligt, da der pustes luft ud i alle rørerne som dermed tømmes for vand.

Læs mere

Facebook opslag

SLUTSPURT I SHOPPEN! ⚠️⚠️⚠️

Store besparelser på stort set alt i shoppen - så kom forbi til et super tilbud!

Del og like!
... See MoreSee Less

SLUTSPURT I SHOPPEN! ⚠️⚠️⚠️

Store besparelser på stort set alt i shoppen - så kom forbi til et super tilbud! 

Del og like!

Kom og støt vores bedste Herrehold på lørdag, når de spiller oprykningskamp i Danmarksturneringen! 🏆
Modstanderen er Hørsholm, og matchen spilles på Gilleleje med første start klokken 11.30! 🇩🇰⛳️🏌🏼‍♂️
Spillerne der skal sikre oprykningen er Anton D. Nielsen, Lucas N. Kristensen, Frederik Dyngbo, Sebastian Rulis, Marius D. Raaby, Carl Fredsted og Emil K. Koefoed. Ulrik er med som Holdkaptajn, og vi ved allerede at der kommer en del Hornbækmedlemmer ud og kigger.
Ses vi? 🤞🏻
... See MoreSee Less

Kære medlemmer og gæster,

Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på "varmere" og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen.

Se nærmere på kortet her; bistro19.hbgk.dk/menukort

Husk at der også er mulighed for Take-Away 🙂

Med venlig hilsen,
Bistro 19
... See MoreSee Less

Kære medlemmer og gæster, 

Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på varmere og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen. 

Se nærmere på kortet her;  https://bistro19.hbgk.dk/menukort 

Husk at der også er mulighed for Take-Away :) 

Med venlig hilsen,
Bistro 19
Indlæs flere