Nyheder

Golfreception og Shop lukker for personlig betjening fra fredag den 30. oktober

Sæsonen går på hæld og Covid-19 er blusset op. Derfor lukker vi Golfreception og Shop for personlig betjening fra fredag den 30. oktober.

Har du brug for at kontakte os, så finder du telefontider og numre på hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer. Du er også meget velkommen til at skrive til os på golf@hbgk.dk, vi besvarer løbende mails.

Har du brug for noget fra Shoppen, så kan du kontakte Dorthe Landstrøm på mail info@landstrom-golfacademy.com eller telefon 6012 9823.

Skal du bruge gavekort, så skriv til os, så sender vi dem pr. mail.

Venlig hilsen
Hornbæk Golfklub

Læs mere

Café Rolf gearer ned fra på søndag

Café Rolf takker for den måde vi er blevet taget i mod på i klubben og glæder os til at sætte fuldt tryk på til næste sæson.

Café Rolf afholder stadig en række arrangementer her i november og december, som du kan booke online eller ved at kontakte dem på caferolf@hbgk.dk. 

Mortens Aften og Julefrokost kan leveres som Take Away eller du kan spise i hyggelige rammer i Café Rolf, hvor vi naturligvis overholder alle Corona regler.

Tilmeld dig via oversigten i GolfBox HER eller skriv på caferolf@hbgk.dk.

Inviter dine gæster på lækker mad og måske drikke og bestem selv hvor meget du vil lave! 
Vi kan lavere alt fra thermokasser med ”server selv” til fuld service hvor køkkenet skinner når vi er gået.
Kontakt os på caferolf@hbgk.dk for at høre mere, så giver vi dig et godt tilbud.

Venlig hilsen
Café Rolf

Læs mere

Husk at tjekke banestatus

Efterår og snart vinter er over os, det betyder at greenkeeperne ikke er på weekendarbejde fra den 1. november.

Vi anbefaler, at du tjekker Banestatus inden du tager afsted. Her kan du finde oplysninger om hvorvidt banerne og træningsområderne er åbne, om der må køres med persontransporterende køretøjer, trolleys osv.
Undtagelsen fra ovenstående er morgenfrost. Her anbefaler vi at du holder dig orienteret om vejret, og at du kigger på det billede der er på forsiden af hjemmesiden eller under banestatus.

I denne tid er banerne ekstra sårbare, så pas godt på dem.

Tak fordi du:

  • retter nedslagsmærker op
  • lægger tørv på plads
  • river i bunkers
  • ikke kører buggies, scootere, trollies m.m. mellem greenbunkers og greens samt respekterer/ikke kører over de hvide streger
  • lukker hurtigere hold/spillere igennem

Venlig hilsen
Greenkeeperne

Læs mere

Information angående 14 & 17. green

Vi er i denne uge gået i gang med green 14 & 17. Dette gøres udelukkende for at forbedre tilstanden på de 2 greens, og hæve niveauet så de matcher de andre greens på banen.
De 2 greens er altid de første der angribes af sygdomme/svampeangreb. Greens mister tætheden og får en uacceptabel putteoverflade. Vi ser hvert år de første angreb i august/september på disse 2 greens, og det er for tidligt.

Forudsætninger for god græsvækst er:
 – den rigtige jordfugtighed
 – lys
 – luftcirkulation
Der er ingen af de 3 faktorer som opfyldes tilstrækkeligt på de 2 greens.

Green 14 mister solen i bagkant ved middagstid, luftcirkulationen er ikke tilstrækkelig på grund af træerne, og på grund af det, vil den altid være mere fugtig i bagkanten. Derfor er der kæmpe forskel på greenkvaliteten i for og bagkant. Ydermere suger de store træer alt vand og næring ud af jorden, det er derfor det er så utrolig svært at holde græs omring/under store træer. Men da det er træerne der danner rammerne for dette flotte par 3 hul, skal de naturligvis bevares.

Green 17, et par 3 hul på omkring 100M. Den har det i forvejen svært med hensyn til de skader den får med nedslagsmærker, og når man så lægger den ned i en lavning ved en sø uden luftcirkulation og kun lidt sol op ad dagen, ja så skaber man ikke forudsætning for god græsvækst. Men det er jo netop placeringen af greenen der gør hullet til et af banens smukkeste.

I hele november 2010 arbejdede vi intenst på green 17, idet den var utrolig medtaget og stort set uden græs, vi fyldte manuelt 3T ovntørret sand i 33.000 huller. Det ændrede tilstanden markant og vi fik en tør overflade at putte på, og ikke mindst kunne vi få kulturgræsserne til at etablere sig igen😊
Men, nu er tiden inde til at vi sætter ind igen.
Resten af 2020 vil man opleve en kraftig topdressing af bagerste del på 14ènde og hele 17ènde green.
Arbejdsgangen er og bliver således: Bearbejdning af vækstmedie, 3 x prikning/luftning, eftersåning med kulturgræsser, græsfrø og rent sandt arbejdes ned i prikhullerne, efterfølgende kraftig dressing med rent sand, der tilføres nyt lag sand i takt med at græsset følger med, jeg forventer ikke at klippe disse 2 områder mere i denne sæson.
Det lyder meget drastisk på skrift, men det er det egentlig ikke, men det er altafgørende at man reagerer når et par greens trænger til en kærlig hånd😊
På 14ènde er der sat pæle, så man dropper fri af det reetablerede areal.
Jeg forventer at der kan spilles på 17`green resten af sæsonen, men skulle den mod forventning blive uspillelig med den sandmængde og det fugtige vejr, lukker vi den.
Vi gør det selvfølgelig ikke for at genere nogen, men kun for at forbedre greenoverfladen til sæson 2021, og tidspunktet er nu, altså hvis vi skal have succes med spiring, og væksten i det eksisterende græs følger med op igennem sandet.

Hilsen
Søren Petersen

Læs mere

Lærkeager Klubmesterskab 2020

For første gang blev der afholdt Klubmesterskab på Lærkeager, og 35 friske deltagere valgte at tage udfordringen op.

Der blev spillet med et reduceret hcp på 50% i forhold til 18-hullers banen, damer beregnet fra tee 51 og herrer beregnet fra tee 55

Nr.FornavnEfternavnHCPResultat
1BorisJensen33.550
2MichaelSevel18.240
3KjeldPedersen5438
4JesperNielsen437
5SofusOsmark4637
6Hans ChristianAndersen3936
7JensFrederiksen25.936
8OleHiort2836
9HardyHansen30.635
10KimKjeldsen26.835
11GunnarLarsen27.634
12MichaelPeronard21.434
13MortenNielsen5434
14Anders BjerglundAndersen3633
15JohnBarnkob31.433
16Rudi KarinAndreasen23.132
17Lars ErikBøggild3831
18Ulrich FrølundHansen2530
19ChristianKledal18.329
20JanMøller25.829
21AnitaFiksdal4728
22ErikAskov21.628
23YvonneMaage4828
24AnnettRagone4727
25InaAsirova5327
26Mette BirgerRulis26.427
27Susanne BiehlJakobsen25.727
28Brian BiehlJakobsen3024
29Carl E Pontpd.Jørgensen25.424
30PoulWahl25.421
31SusanneMarcus34.620
32Hanne IdaRafn3619
33KnudNørgaard5019
34NielsFredskilde28.216
35ChristianNielsen31.910
Læs mere

Facebook opslag

SLUTSPURT I SHOPPEN! ⚠️⚠️⚠️

Store besparelser på stort set alt i shoppen - så kom forbi til et super tilbud!

Del og like!
... See MoreSee Less

SLUTSPURT I SHOPPEN! ⚠️⚠️⚠️

Store besparelser på stort set alt i shoppen - så kom forbi til et super tilbud! 

Del og like!

Kom og støt vores bedste Herrehold på lørdag, når de spiller oprykningskamp i Danmarksturneringen! 🏆
Modstanderen er Hørsholm, og matchen spilles på Gilleleje med første start klokken 11.30! 🇩🇰⛳️🏌🏼‍♂️
Spillerne der skal sikre oprykningen er Anton D. Nielsen, Lucas N. Kristensen, Frederik Dyngbo, Sebastian Rulis, Marius D. Raaby, Carl Fredsted og Emil K. Koefoed. Ulrik er med som Holdkaptajn, og vi ved allerede at der kommer en del Hornbækmedlemmer ud og kigger.
Ses vi? 🤞🏻
... See MoreSee Less

Kære medlemmer og gæster,

Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på "varmere" og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen.

Se nærmere på kortet her; bistro19.hbgk.dk/menukort

Husk at der også er mulighed for Take-Away 🙂

Med venlig hilsen,
Bistro 19
... See MoreSee Less

Kære medlemmer og gæster, 

Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på varmere og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen. 

Se nærmere på kortet her;  https://bistro19.hbgk.dk/menukort 

Husk at der også er mulighed for Take-Away :) 

Med venlig hilsen,
Bistro 19
Indlæs flere