Hole in One på 6. hul
Poul-Erik Egebjerg lavede sin første Hole in One på 6. hul 1. juli 2020.
Stort tillykke til Poul Erik med både Whisky (Sponseret af inforevision) og bolde.
Poul-Erik Egebjerg lavede sin første Hole in One på 6. hul 1. juli 2020.
Stort tillykke til Poul Erik med både Whisky (Sponseret af inforevision) og bolde.
Lige nu er det højsæson for pastinak, der er en skærmplante med gule blomster, som blandt andet vokser i grøfter/skovkanter og på grønne arealer. Man bekæmper normalt ikke vild pastinak, som er temmelig udbredt i naturen.
Pastinak sætter en dyb rod og kan derfor få fat i vand dybt nede, så grøn og saftig ser den ud. Lige nu har den skærme med karakteristiske gule blomster. På nuværende tidspunkt er den højere end vores højrough, og nem at skelne fra den øvrige vegetation.
Pastinak er giftig, og får man plantens saft på sig, kan sollys udløse vabler. Heldigvis ligner pastinak ikke umiddelbart andre planter i naturen, og den er derfor svær at forveksle med andre vildtvoksende planter.
Ved solskin skal man passe ekstra meget på, da det er solens stråler, der aktiverer giften, og som kan resultere i udslæt.
Er man uheldig at få saften fra den vilde pastinak på sig, er det vigtigt at skylle huden grundigt med vand. Kontakt eventuelt en læge.
På vores golfbane drejer det sig primært om det område fra hul 5 til og med hul 13.
Vild pastinak har vi haft i Hornbæk i mange år, men eftersom vi har et medlem der har været i kontakt og fået en reaktion, er dette en opfordring til at kigge sig godt for i højroughen.
Baneudvalget
Arbejdet med at renovere indgangen til klubhuset er startet.
Der kan være spærret for adgang til toiletter.
Indgang til Café Rolf kan ske via terrassen.
sælges Luksus Pølser på hul 9½ til fordel for brystkræftramte kvinder
Pris: 50 Kr.
inkl. hjemmebagt pølsebrød
Kontant eller MobilePay 41178
Frank Dufke hev onsdag den 24-06-2020 et es op af ærmet på 17. hul.
Stort tillykke til Frank med både Whisky (Sponseret af inforevision) og bolde.
Igennem tiderne har vi prøvet at oplyse og orientere omkring vigtigheden i at behandle banen med respekt, rette nedslagsmærker op/lægge turf på plads/rive i bunkers/respekterer de hvide streger på forgreens, alt sammen til glæde for os alle.
Det burde være en hel banal ting, at efterlade banen som man gerne selv vil modtage den.
Vores oplysning ser desværre ikke ud til at have virket helt som ønsket, og vi må desværre konstatere, at respekten for banen ikke eksisterer for alle, desværre.
Sidste uge blev der slået 3 turfs af greens, i denne uge har man brugt fairway`s til træningsareal uden at lægge turf på plads og rette mærkerne op på greens.
Bunkers er fyldt med fodspor når greenkeeperne møder ind, på trods af at de river bunkers hver dag. Buggies og trollies kører mellem greenside bunker og greens.
Man smider skrald/flasker og cigaretskodder i naturen.
Tror og håber at alle, trods alt, vil være enige i, at ovennævnte ikke, og den attitude ikke er acceptabel.
Husk at det også ’koster’ at rydde op efter andre. Greenkeeperne skal bruge tid på oprydning og ikke vedligehold/pleje etc. Der er store omkostninger for klubben at efterså og topdresse fairway`s etc.
Træning foregår på drivingrangen, indspilsarealet og puttinggreen
Håber ikke at det fremover vil være nødvendigt at indføre sanktioner, såfremt at simpel etik/opførsel på banen, ikke udvises.
På forhånd tak for forståelsen
Baneudvalget
Claus Meulengracht
Formand for Baneudvalget
SLUTSPURT I SHOPPEN! ⚠️⚠️⚠️
Store besparelser på stort set alt i shoppen - så kom forbi til et super tilbud!
Del og like!
... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Kom og støt vores bedste Herrehold på lørdag, når de spiller oprykningskamp i Danmarksturneringen! 🏆
Modstanderen er Hørsholm, og matchen spilles på Gilleleje med første start klokken 11.30! 🇩🇰⛳️🏌🏼♂️
Spillerne der skal sikre oprykningen er Anton D. Nielsen, Lucas N. Kristensen, Frederik Dyngbo, Sebastian Rulis, Marius D. Raaby, Carl Fredsted og Emil K. Koefoed. Ulrik er med som Holdkaptajn, og vi ved allerede at der kommer en del Hornbækmedlemmer ud og kigger.
Ses vi? 🤞🏻
... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Kære medlemmer og gæster,
Sander og hans team kan nu se vejret skifte, og derfor er det tid til at ændre en smule i menukortet. Der vil blive et større fokus på Dagens Ret, og Bistro 19 vil opdatere dagligt på deres Instagramkonto hvad Dagens Ret er. Derudover vil der være fokus på "varmere" og tungere retter, der passer godt ind i efterårssæsonen.
Se nærmere på kortet her; bistro19.hbgk.dk/menukort
Husk at der også er mulighed for Take-Away 🙂
Med venlig hilsen,
Bistro 19
... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook